Млада жена от град Роман обвинява лекари, че са продали бебето й. Тя родила момченце в болницата в Плевен на 5 април. Семейството на биологичния баща алармира пред БиТиВи, че бебето е продадено.

Полина Гаврилова и Бончо нямат брак.

Майката е категорична, не е подписвала никакви документи, нито е взела пари за бебето. На раждането е асистирал д-р Калин Поповски от плевенската болница. Той е и общински съветник.

Поповски обяснява, че Полина родила на 4 април със секцио заради усложнения. Според лекаря жената доброволно дала детето си на друго семейство. Той има и телефоните на адвокатите.

Един мъж се подписал като баща на детето в болницата. Полина пък се разписала, че му дава бебето да го отглежда един месец. Това е схема за осиновяване на деца, при която не се минава през официална процедура.

Майката твърди, че детето в момента се намира при семейство в Сандански. То е кръстено Мартин. Споделя, че с нея се свързал адвокат, на когото тя обяснила, че си иска бебето.

Бабата на Полина също иска бебето да се върне у дома. Тя обещава да й помага в отглеждането. Адвокатът е провел разговор и с бабата.