На 8 октомври 2021 г. по обществената телевизия БНТ е плануван първият жребий за един от 102 смарт часовника. Участието в томболата е само за хора, които са се ваксинирали от 30 септември до сега. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Условията за участие в поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, са публикувани на: www.coronavirus.bg.

Представителят на ЕМА у нас против томболата за ваксинирани

Представителят на ЕМА у нас против томболата за ваксинирани

България щяла да се самоизолира от света заради ниското ниво на ваксинация

В играта могат да участват хора над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имат и втора игла. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на Фейсбук страницата на МЗ.

Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg. Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.