Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви, че все още има хора в администрацията на нейния съпруг, на които "той не може да има доверие".

В ексклузивно интервю за ABC News, което ще бъде излъчено в петък, съпругата на президента Доналд Тръмп обясни, че е казала на съпруга си, че не вярвала на някои хора, които работят за него.

"По-трудно е да управляваш, винаги трябва да гледаш зад гърба си", коментира Мелания, добавяйки, че някои хора, на които е нямала доверие, "вече не работят там".

Миналия месец в анонимна статия, публикувана във в. "Ню Йорк таймс", се твърдеше, че имало хора в администрацията на Тръмп, които активно работят срещу някои от политиките на президента. Неназованият служител на администрацията заяви, че е част от "съпротивата" срещу "най-лошите наклонности" на президента.

След публикуването на статията, Тръмп настоя изданието да разкрие "безгръбначния" автор от съображения, свързани с националната сигурност.

По време на голямото интервю, взето по време на нейното посещение в Африка, Мелания заявява, че е "най-тормозеният човек в света". "Една от тях - ако наистина видите какво казват хората за мен", добави тя.