Председателят на американския Конгрес Пол Райън обяви пред колегите си републиканци, че повече няма да защитава номинирания за президент Доналд Тръмп. Вместо това той щял да използва следващите 29 дни, за да се съсредоточи върху задържането на партията си в Конгреса.

„Председателят ще прекара следващия месец фокусиран изцяло върху защитаването на нашето мнозинство в Конгреса”, обяви говорителката на Райън, цитирана от Си Ен Ен.

Републиканците са потресени от вулгарните откровения на Тръмп за жените

Републиканците са потресени от вулгарните откровения на Тръмп за жените

Пол Райън заяви, че е отвратен...

На конференция с партийните членове, Пол Райън заявил, по информация от присъстващи: „Нужно е всички вие да правите това, което е най-добро за вас и вашата област”.

Припомняме, че преди два дни Пол Райън обяви, че е отвратен от коментарите на кандидат-президента на републиканците Доналд Тръмп по отношение на жените.  Поводът за коментара му стана разпространен неизлъчен запис от разговор на Тръмп с телевизионен водещ, при който кандидатът за Белия дом правя вулгарни описания на епизоди от опита си с жените. Той споделя как е опитвал да склони към секс омъжена жена и е опипвал различни жени.