Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза на събитие, организирано от Клуба на младите републиканци в Ню Йорк, че президентските избори през 2024 г. ще бъдат "най-важните избори".

Това посочи АП.

"Преди казвах, че 2016 г. бяха най-важните избори, но това е много по-важно. Имахме граничен проблем през 2016 г., но той беше малък в сравнение с този", каза Тръмп, добавяйки, че кризата по границата с Мексико сега е "най-лошата в история."

Той каза още, че тези избори ще определят "дали вашето поколение ще наследи фашистка страна или свободна страна, и дали ще имате управлението на тираните или върховенството на закона".

Тръмп обеща да изведе страната на "нови нива", след като, според него, спечели президентските избори през 2024 г.

Говорейки на събитие, организирано от Клуба на младите републиканци в Ню Йорк, Тръмп критикува администрацията на Байдън, заявявайки, че са "фалшифицирали предишни избори" и те са "каквито никой не е виждал досега". Бившият президент каза, че вижда възможността да спечели в Ню Йорк, традиционно син щат.

Маккарти застана зад Тръмп на предстоящите президентски избори

Маккарти застана зад Тръмп на предстоящите президентски избори

Той е готов да стане част от екипа му

"Времето е тук... Ще издигнем страната си до нови нива. Нива, които никой не смяташе, че са възможни", възкликна Доналд Тръмп.

Бившият президент на Съединените щати подчерта по време на събитие в Ню Йорк, че при неговото президентство няма да има Трета световна война.

Ако се случи, "това ще бъде война като никоя друга", предупреди той.

"Това ще бъде война, каквато никога не е виждана заради съвременните оръжия", отбеляза Тръмп.

"Само си помислете за Хирошима. Умножете това по 500. Ето за каква сила говорим", каза бившият президент.

Тръмп-младши: Украйна вече загуби войната с Русия

Тръмп-младши: Украйна вече загуби войната с Русия

НАТО трябвало да е по-активно

Тръмп отбеляза, че настоящият президент на САЩ Джо Байдън "въоръжава правителството срещу неговите политически опоненти като бушуващ тиранин от Третия свят".

Докато произнасяше реч на събитие, организирано от Клуба на младите републиканци в Ню Йорк, Тръмп каза, че всъщност не е сигурен, че Байдън стои зад решенията, добавяйки, че "хората, които го заобикалят", дърпат конците зад гърба му.

Тръмп: Ако бях в Белия дом, "Хамас" нямаше да нападне Израел

Тръмп: Ако бях в Белия дом, "Хамас" нямаше да нападне Израел

Джо Байдън не изпълнявал своите задължения

"Те го обичат, защото той няма представа какво прави. Той няма представа къде се намира. Не може да събере две изречения", каза Тръмп. Бившият държавен глава подчерта, че "банановата република на Байдън приключва на 5 ноември 2024 г." Той също така отбеляза, че Републиканската партия е "американската мечта", а не Демократическата партия.