Американският президент Доналд Тръмп обяви, че медиите, разпространяващи фалшиви новини, полудявали с техните теории на конспирацията и сляпа омраза. Това написа той в профила си в "Туитър". 

Припомняме, че в. "Ню Йорк таймс" съобщи, че съветници и сътрудници на Тръмп в предизборната кампания са имали многобройни контакти с представители на руските тайни служби в продължение на година преди избирането му за президент. 

"Медиите, разпространяващи фалшиви новини, полудяват с техните теории на конспирацията и сляпа омраза. NBC и CNN са негледаеми. Fox News са страхотни!", написа Тръмп. 

"Руската връзка" е абсурд, скочи Тръмп

"Руската връзка" е абсурд, скочи Тръмп

"Беше ли Обама твърде мек към Русия"

Той написа още: "(Класифицирана) информация е незаконно давана на провалящите се "Ню Йорк таймс" и "Вашингтон поуст" от разузнавателната общност (ФБР и Агенцията за национална сигурност (АНС)?). Точно като Русия."

"Истинският скандал тук е, че класифицирана информация е незаконно раздавана от "разузнаването" като бонбони. Много неамериканско!", написа още Тръмп.

"Благодаря на Ели Лейк от "Блумбърг" - "АНС и ФБР... не трябва да се намесват в нашата политика... и е". Много сериозна ситуация за САЩ", завърши по темата американският държавен глава.

Разследват контактите на бившия съветник на Тръмп с руския посланик

Разследват контактите на бившия съветник на Тръмп с руския посланик

Сенатска комисия вероятно