Освен експертните съвети, които даде за всички любители на залозите в новото предаване на ТОПСПОРТ и SportCafe - "Топ прогнози", легендата на Левски - Емил Велев, говори и по някои от интересните теми в българския футбол.

Бившият наставник на "сините", Локомотив (София), Локомотив (Пловдив) и Славия, разкри дали скоро ще се завърне към треньорската професия. Също така направи и кратко обобщение относно битката за титлата, която според него ще се води между Лудогорец и Левски.

Снимка 463024

Източник: www.topsport.bg

Кокала не пропусна да обърне и малко по-голямо внимание на любимия си клуб, акцентирайки върху работата на треньора Петър Хубчев и зимната селекция на "Герена". Ето какво каза той:

Емил Велев: Явно трябва да ме върнат на "Герена", за да може Левски отново да спечели титлата

Кокала: Няма друг изход! Трябва да ме върнат на "Герена", за да се спечели титлата

"Левски има прекалено голям респект към Лудогорец, няма кой да връзва играта на "Герена"

"Надявам се да липсвам на феновете. За момента нямам сериозни предложения, но смятам, че до месец-два, може да излезе нещо атрактивно и да поема някой по-добър отбор, у нас или в чужбина, който ще има сериозни цели.

Лудогорец е на познатото ниво, което виждаме през последните сезони. Неслучайно взимат поредни титли. Тази година са се устремили към нова такава. Смятам, че Левски, които са на пет точки зад Лудогорец, имат аргументите да се доближат максимално до Лудогорец и дори да ги задминат, да спечелят титлата. Но това ще го покаже бъдещето.

Павел Колев: В краткосрочен план нямам притеснения за бъдещето на Левски
Обновена

Павел Колев: В краткосрочен план нямам притеснения за бъдещето на Левски

"Предполагам, че най-съществените неща ще се дискутират на срещата между феновете и Бойко Борисов"

Виждаме, че Левски взимат нелоши играч като попълнения, естествено от чужбина. Надявам се да продължи това налагане на младите футболисти. Левски е силен, когато е с много повече български играчи".

А кои са петте мача, които Емил Велев коментира в предаването "Топ прогнози", излъчвано с подкрепата на нашия партньор WINBET, вижте тук:

"Топ прогнози": Очакванията на Емил Велев за петте дербита в Европа

"Топ прогнози": Очакванията на Емил Велев за петте дербита в Европа

Фишът на госта ни с огромен коефициент