Ето че още не е започнала същинската част на сезона, а Левски вече е изправен пред угрозата да отпадне от евротурнирите. Не че не се е случвало и друг път "сините" да катастрофират още в т.нар. "плажни кръгове" на Лига Европа, но не и от отбор от Лихтенщайн...

Да, Вадуц, изненадващо или не, води на столичани с 1:0 след първия мач на "Рейнпарк Арена". Кулибали матира Божидар Митрев и компания преди около седмица, поради което Левски днес трябва да търси успех с два гола разлика, като в същото време трябва да е изключително внимателен да не допусне попадение във вратата си.

Левски е способен на обрат срещу Вадуц, историята го доказва

Левски е способен на обрат срещу Вадуц, историята го доказва

"Сините" с десет подвига в Европа, след като са загубили гостуването си в първия мач

Делио Роси вчера обяви, че отборът му е способен да победи и да загуби от всеки, а също така загатна, че е изключено привържениците да гледат продължения.

Известно е, че Левски няма да може да разчита на контузените Паулиньо и Хали Тиам, но в групата за мача попадна доскорошният участник на Мондиал 2018 Холмар Ейолфсон.

Началото на двубоя е от 18,45 часа на стадион "Георги Аспарухов". Мачът е от изключителна важност и лично за Делио Роси, който по всяка вероятност ще бъде освободен, ако Левски отпадне от своя скромен съперник.

И така, време е за реванш - Левски срещу Вадуц...

Левски приема Вадуц в мач-реванш от турнира Лига Европа

Всичко или нищо за Левски! "Сините" се нуждаят от изразителен успех над Вадуц, за да избегнат нов срам в Европа

Решителен мач за селекцията на Делио Роси