В последните няколко дни се заформи трансферна сага около звездата на Царско село Уесли Ната. На този етап едно е сигурно - бразилецът със сигурност няма да бъде част от отбора през следващия сезон.

Към момента 25-годишният бразилец е най-близо до Левски, въпреки тиражираните информации, че ЦСКА е готов да извади пари накуп за правата му, научи ТОПСПОРТ.

Собствениците на Левски - Наско Сираков и Тити Папазов, са се договорили за сделката с боса на Царско село Стойне Манолов. Остава да се уточнят съвсем дребни детайли около договора на самия футболист.

"Царете" ще изчакат до края на седмицата, преди да пратят Ната на "Герена". Клубът ще запази солиден процент при последваща продажба на халфа. Освен това в Левски той много по-лесно може да получи български паспорт. Основният проблем за трансфер на полузащитника в чужбина е именно липсата на такъв от страна в Европейския съюз.

В същото време квотата в ЦСКА от трима играчи извън ЕС вече е запълнена. "Червените" разполагат с Али Соу, Жеферсон и новото попълнение Жул Кейта. Ако бъде привлечен Ната, то един от тях винаги трябва да остава извън групата.

Левски договори първо ново попълнение, сделката може да се провали при едно условие

Левски договори първо ново попълнение, сделката може да се провали при едно условие

"Сините" се разбраха с Царско село за Уесли Ната