Левски обмисля да прати под наем в лидера в Югозападната Трета лига Хебър (Пазарджик) някои от своите таланти през втората част от сезона. Треньор на Хебър е Николай Митов, който познава отлично младоците от "Герена". 

Желанието на специалиста е да подсили отбора си в битката за промоция в професионалния футбол с Атанас Кабов, Станислав Иванов и Томислав Папазов, разбра ТОПСПОРТ. Тримата са сред най-големите таланти на "сините", но все още не могат да намерят място в първия тим. До момента единствено Иванов е записал игрови минути в официални мачове под ръководството на Славиша Стоянович, но в последно време дори не намира място в групата на отбора. 

Снимка 383506

Източник: LAP.bg

От Хебър са готови да осигурят на "сините" юноши твърдо титулярно място през пролетта, за да може те да помогнат на тима да стигне до промоция във Втора лига. Не е изключено при такъв развой на нещата през следващия сезон Левски да преотстъпи още свои футболисти на пазарджиклии. 

Както е известно, двата тима са в близки отношения. В началото на сезона столичани подписаха с двама гамбийци, които след това дадоха под наем в Хебър. Съдбата на африканците е неясна, тъй като те все още нямат извадени визи за пребиваване в нашата страна. 

ТОПСПОРТ разбра още, че лидерът в Трета лига има сериозен интерес и към вратаря на Септември Валентин Галев. 

Николай Митов: Хебър върви по план

Николай Митов: Хебър върви по план

"На този етап имаме субективни и обективни причини, които ни лимитират по отношение на играта"