Помощник-треньорът на Лудогорец Алекси Желязков коментира пред медиите предстоящия мач на "орлите" в Лига Европа срещу ЦСКА в Москва. 

Марселиньо: Очакваме тежък мач срещу ЦСКА (Москва), но сме готови за предизвикателството

Марселиньо: Очакваме тежък мач срещу ЦСКА (Москва), но сме готови за предизвикателството

"Бихме ги тежко в Разград и те ще искат да ни го върнат"

"Колкото по-бързо успеем да се класираме напред, е по-добре за нас, защото предстоят мачове за първенството. Зависими сме от още един мач, а най-добрият вариант е всичко да приключи, но сме готови да се противопоставим на ЦСКА (Москва)", започна Желязков.

"Дзагоев е един отличен играч с много богат опит. Доста време не е играл и се съмнявам да бъде на 100%, но ЦСКА изповядва силно колективен футбол, така че едва ли е зависим от отсъствието, или присъствието, на един играч.

Виктор Гончаренко: Сега имаме доста по-голям потенциал в сравнение със септември

Виктор Гончаренко: Сега имаме доста по-голям потенциал в сравнение със септември

Наставникът на московския ЦСКА е уверен във възможностите на своите възпитаници

Мачът с Еспаньол беше голям шамар за нас, но както казах вече, в отбора ни има опитни играчи. Спокоен съм, след като видях как реагираха те на тренировките. Това беше един мач, дори загуба с 0:6, но той дава три точки. Психологическата нагласа оказваше влияние, но играчите бързо излязоха от това положение", добави още той.

"Убеден съм, че мотивацията в ЦСКА (Москва) ще е огромна, а те ще искат реванш от нас заради резултата, който стана в Разград. Искам да потвърдя думите на Гончаренко, че имаме 20 готови футболисти. Те трябва да са готови и да излязат да играят - няма незаменими хора. Най-нормалното нещо е в групата да има трима вратари, когато пътуването е далечно. Това е специфичен пост, така че е нормално да имаме трима вратари в подобен мач", завърши Желязков.

Алан Дзагоев от ЦСКА (Москва): Трябва да се реваншираме пред нашите фенове

Звездата на ЦСКА (Москва): Трябва да се реваншираме пред нашите фенове

"Най-важното е да си вземем поука"