Помощник треньорът на Лудогорец - Петър Колев, който водеше тима в дербито с ЦСКА, изрази мнение, че шампионите не са заслужавали да загубят двубоя. Той отдаде случилото се и на натрупалата се умора сред играчите с оглед на натоварената програма.

"Аз не смятам, че сме загубили закономерно днес. Футболистите се постараха, въпреки умората, която имаха. Ние имахме превес в по-голямата част от мача. По моему допуснахме една грешка преди почивката, а създадохме няколко добри възможности. През второто почнахме отново по-активно, вкарахме, но допуснахме грешки при статичните положения. Не трябваше да го допускаме, имаме пропуски при статичните положения. Това се видя и днес. Опитахме се да изненадаме защитата на ЦСКА. Ротацията в атака бе да обърка гостуващата отбрана, до някаква степен се случи, но загубихме мач, който не заслужавахме", сподели Колев.

"Ние много бързо допуснахме гол след изгонването на Каранга. Играчите искаха да изравнят, но сгъстеният цикъл тези последни 12 дни, се отрази на футболистите.

Направихме всичко възможно, за да възстановим да играчите след мача с Брага. В петък доста играчи помогнаха на Лудогорец 2, който трябва да се спаси. Нямаме хора и няма как да правим ротации. Играчите трябва първо да починат, а след това идва нова подобна серия, като се надявам да излезем с по-добър край от нея".

Стамен Белчев: Заслужено победихме Лудогорец

Щастливият Белчев: ЦСКА го чака добро бъдеще!

"Никой не ми е поставял ултиматум"