За четвърти пореден път бойната верига SENSHI ще зарадва феновете на бойните спортове с вълнуващо шоу, изпълнено с напрегнати битки между някои от най-добрите бойци в света.

В Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе четвъртата професионална галавечер на организацията.

Последното издание на SENSHI се проведе в Камчия, в по-специален формат, с двубои единствено по карате киокушин по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз. Такъв тип бойна вечер се състоя за пръв път в България и предизвика голям интерес. Над 1500 души проследиха спортното събитие на живо и почти двойно повече онлайн на Boec.com и Fite.tv, където се излъчваше в реално време.

Снимка 419353

Източник: LAP.bg

Сред българските асове, които се отличиха досега на професионалния ринг на SENSHI са Николай Йоргов, Петър Стойков и Атанас Божилов. И тримата имат по две победи на бойните гала вечери, като през април Божилов завоюва световната титла по кикбокс на WAKO PRO от второто издание на SENSHI в столичната зала "Арена Армеец". Другият български талант по бойни спортове Ники Йоргов пък беше на крачка да отбележи три поредни победи във веригата през юли. Той успя да се класира на финал, но отпадна заради травма и лекарска забрана. За сметка на това Петър Стойков донесе на България титла от първото по рода си издание на SENSHI по киокушин - SENSHI Cup.

Този път галата ще предложи много атрактивни двубои в два спорта - кикбокс и карате киокушин.

Български триумф на купа SENSHI в Камчия! Зрелищен екшън от първата до последната битка!

Български триумф на купа SENSHI в Камчия! Зрелищен екшън от първата до последната битка!

Петър Стойков над всички в категория до 70 кг

Феновете на бойните спортове ще станат свидетели на общо 12 срещи. Пет от тях ще изправят един срещу друг каратисти срещу кикбоксьори, в стил фул контакт карате киокушин.

Два от мачовете ще се играят по регламента на К-1, а останалите пет сблъсъка ще са по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено.

Снимка 432920

Източник: SENSHI

Организаторите са категорични, че и този път са подготвили много оспорвана бойна карта, която да противопостави някои от най-добрите бойци от страни, известни с високата си класа в бойните спортове. Срещу тях на ринга ще се изправят и български състезатели.

Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс отново са част от звездните имена, които ще се изправят на ринга на четвъртото издание на SENSHI. Трикратният шампион на Япония по карате Юта Учида, шампионът по кикбокс на Холандия Бадр Фердус, Томас Дуве и Иляс Букаюа са холандските асове, които ще се борят за титли на зрелищната бойна галавечер.

12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин очакват феновете на SENSHI през октомври

12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин очакват феновете на SENSHI през октомври

Четвъртото издание на бойното шоу ще се проведе на 26 октомври във Варна

Бойците на Артс ще участват за втори път в състезание от веригата SENSHI и вече показаха много класа и атракция в своите двубои. Сега, малко повече от шест месеца след дебютите си в бойното шоу, те се завръщат в България още по-мотивирани за победа.

Снимка 443040

В Двореца на културата и спорта във Варна Иляс Букаюа, Юта Учида и Бадр Фердус ще се бият в стил фул контакт карате киокушин. Томас Дуве от школата на "Холандския дървосекач" ще се състезава по правилата на К-1 в категория 80 кг.

Снимка 431464

Източник: boec.bg

Легендарни кикбоксьори и киокушин карате майстори дойдоха в България специално за четвъртото издание на SENSHI. Чаканото бойно шоу уважи и четирикратният шампион на К-1 - Ернесто Хуст. Заедно с него дойде друго холандско величие - Петер Артс, който е трикратен първенец на К-1. Генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU - Сенсей Александър Пичкунов също е сред специалните гости. Лендарният боец има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 г. Освен това е и бронзов медалист от Световното първенство по карате киокушин през 2005 г., сребърен медалист от първенството на Русия по киокушин през 2004 г. и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001-ва.

Снимка 419440

Източник: BNI

Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз и председател на Руския съюз по бойни изкуства, взе участие в семинара.

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

Професионалната бойна галавечер ще се проведе на 26 октомври, от 19 часа, във Варна

Паралелно с бойното шоу, от 24-ти до 26-ти октомври KWU International Professional League организира семинар за инструктори, състезатели и съдии - по правилата на професионалната лига, както информира boec.bg. За всеки успешно преминал семинара бе издадена диплома. Обучението водиха Ернесто Хуст, Петер Артс, Сенсей Александър Пичкунов, Шихан Иво Каменов и Шихан Асен Асенов.

Зрелищна битка между един от най-младите бойци на Артс и киокушин и ММА звезда от Беларус на SENSHI 4

Зрелищна битка между един от най-младите бойци на Артс и киокушин и ММА звезда от Беларус на SENSHI 4

Холандецът Иляс Букюа и Руслан Насибулин от Минск са петата двойка, която ще се бие на арената на бойното шоу

Набиращата сериозна популярност бойна верига SENSHI получи поредно признание. Двама доказани бойци - Ян Соукуп и Тимур Гасташев, ще премерят сили в киокушин мач по правилата на KWU SENSHI. Най-добрият чешки каратист и двукратният световен шампион се срещат на 1 ноември в "Лужники Спортс Палас" (Москва), като са част от зрелищната гала "Битва Чемпионов 11: Школа против школы", пише boec.bg. Соукуп е европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара "All Japan". Гасташев е познат у нас - спечели първото издание на "SENSHI Cup" товя лято в Камчия при 95-килограмовите, освен това е световен и европейски шампион.

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

Професионалната бойна галавечер ще се проведе на 26 октомври, от 19 часа, във Варна

Главен съдия ще бъде Сенсей Александър Пичкунов, който е генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU.

Звездни гости с престижен семинар на SENSHI 4

Звездни гости с престижен семинар на SENSHI 4

Ернесто Хуст и Петер Артс също ще присъстват

Вече се убедихме колко зрелищни са фул контакт схватките с позволени удари в главата. Първата по рода си "SENSHI Cup" предложи много атрактивни битки в Камчия това лято.

Така съвсем основателно, такива мачове ще има и на SENSHI 4, което започва в 19:00 часа тази вечер, в Двореца на културата и спорта във Варна.

Снимка 419447

Източник: BNI