С ден по-рано се измества провеждането на едно от най-зрелищните бойни събития за годината - третото специално издание на веригата бойни гала вечери SENSHI. То ще започне на 3 юли от 20 часа и ще продължи на 4 юли, отново с начален час 20 часа, когато ще се играят полуфиналите и финалите. Феновете на SENSHI вече знаят, че третото издание на новата верига гала вечери е особено специално, защото ще е посветено изцяло на карате киокушин и ще предложи битки по новия правилник на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Той позволява фул контакт техники, с удари в главата, прехвърляния и дори удари с лакти.

Трима българи се изправят на третото издание на SENSHI

Трима българи се изправят на третото издание на SENSHI

Двама от тях вече са се били на предишните две издания от новата верига гала вечери

Общо двубоите на SENSHI ще бъдат 27, като през първата вечер ще се играят квалификационните мачове. Трима българи ще защитават честта на страната ни, а сред бойците, които ще се изправят на професионалния ринг на SENSHI, са представители от Таджикистан, Казахстан, Русия, Украйна, Беларус, Армения, Иран, Румъния, Турция и Унгария. Всички двубои могат да се гледат и на живо по една от най-известните международни онлайн телевизии за бойни спортове www.fite.tv - на 3 и 4 юли, от 20 часа.

Сред специалните гости на SENSHI ще е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи Шилт. Той ще пристигне в България на 1 юли и ще се включи в 13-ия международен лагер по карате киокушин на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз, който ще се провежда от 30 юни до 7 юли.

SENSHI с трето уникално издание в Камчия: Зрелищни битки по правилата на нова професионална лига по карате киокушин

SENSHI с трето уникално издание в Камчия: Зрелищни битки по правилата на нова професионална лига по карате киокушин

Вижте подробности!