Подписките на "Атака" за оставката на правителството и на президента са единствените действия на опозицията в България в момента. Това заяви лидерът Волен Сидеров, цитиран от БНР.

Сидеров каза още, че не вижда действия на СДС, ГЕРБ и ДСБ, чиито лидери са по някакви курорти и през септември ще се появят и ще започнат да правят това, което прави "Атака" сега.

"Властта в момента се крепи на терор, на полицейщина и на измама", посочи Сидеров и допълни, че грубото отношение на полицаите е с цел да внуши страх в гражданите, за да не излизат на протестите през септември.

"Не мога да бъда изместен от Бойко Борисов в битката да сваля ДПС от властта", коментира лидерът на партията "Атака", но изказа надежда отношението на Борисов към ДПС да бъде трайно и последователно, защото е "виждал отношения на Борисов към Ахмед Доган, при които той изразява възхищението си към голям, мъдър политик".

Волен Сидеров заяви, че неговата партия се съобразява единствено с формата БНИ - Български национални интереси - това е единственият, полезен, формат.