Посолството ни в Гърция предоставя на българските граждани удостоверение за придвижване до и от избирателните секции на 4 април 2021 г., съобщиха от Министерството на външните работи.

Удостоверението е включително от други населени места.

Документът за придвижване е съгласуван с Министерството за защита на гражданите на Република Гърция като валиден документ за придвижване в изборния ден за целите на упражняване на избирателното право на българските граждани. Чрез този документ се гарантира правото на придвижване на българските граждани в Гърция в деня на изборите. Документът е валиден от 07.00 до 21.00 ч. на 4 април 2021 г.

Документът е публикуван на интернет-страниците на посолството ни в Атина и Генералното консулство в Солун на следните адреси:

https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/29067

https://www.mfa.bg/embassies/greecegk/news/29068

При необходимост той може да бъде представен на компетентните гръцки власти. Посолството ни в Гърция предоставя на българските граждани удостоверение за придвижване до избирателните секции на 4 април 2021 г.

https://www.mfa.bgПосолството ни в Гърция предоставя на българските граждани удостоверение за придвижване до избирателните секции на 4 април 2021 г.

https://www.mfa.bg