Бившият премиер, а понастоящем депутат и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов съжалява вече, че преди няколко години е освободил дясната си ръка - Цветан Цветанов заради "Апартаментгейт". Отрече обаче сега отново да му подава ръка. Цветанов, след напускането си от ГЕРБ, основа своя политическа партия "Републиканци за България".

А в кулоарите на парламента Борисов си спомни за Цветанов, защото е възмутен, че медиите не се возят на асансьора на Даниел Лорер и не снимат пред дома на финансовия министър Асен Василев.

От няколко дни в социалните мрежи от публикация на Bird се разнася скандала за имотните сделки на двамата лидери в "Продължаваме промяната".

"Помните ли живите връзки от имота на Цветанов - колко струва, как струва, експерти. Аз ги помня, защото грешно тогава освободих Цветанов, защото ако знаех, че вие по този начин ще неглижирате подобни проблеми, защо щях да причинявам това на партията си, да освободя дясната си ръка", съжали Борисов.

Понеже се наслушал на паралелна държава, Борисов се чуди кой задава тонът кое е важно за медийната среда.

Борисов се ядоса, че няма никаква реакция на медиите за и спортното министерство и никакъв отговор от спортния министър Димитър Илиев за намерената голяма сума пари в експерт от ведомството.

Запитан и за влизането на спецоперацията в дома на бизнесмена Васил Божков и неговите обвинения, че е "хунта", Бойко Борисов отсече, че не се интересува какво е казал Божков: "Корнелия Нинова и Божков като няма какво да кажат, казват "Бойко Борисов", това вече е нахалство, коментира той.

Няма да има дело срещу Цветанов по "Апартаментгейт"

Няма да има дело срещу Цветанов по "Апартаментгейт"

Приключила е проверката за апартамента му