Лидерът на БСП Корнелия Нинова е недоволна от липсата на заседание. Били сме свидетели на всякакви шикалкавене от страна на премиера Борисов, за да избегне отговори на наши въпроси. Днес той удари дъното, заяви Нинова на брифинг.

Досега всички нейния питания към министър-председателя били връщани. Нинова го питала за срива на търговския регистър, за атаката срещу НАП и т.н. Всичките й питания били препращани към други министри, заради това, че Борисов бил некомпетентен да й отговори. 

Парламентът няма да работи до след изборите
Обновена

Парламентът няма да работи до след изборите

Премиерът Борисов се размина с парламентарния контрол заради липса на кворум

Показвало се истинското лице на премиера към парламентаризма и нейните въпроси. Страхът му да дойде да ми отговаря е по-голям от парламентаризма, смята червеният лидер.

Винаги се усещало кога едно правителство си тръгва - когато той не идва в парламента.

Припомняме, това е третият кабинет "Борисов".

Депутатът от левицата Георги Свиленски е притеснен, че имаме толкова некомпетентен премиер, тъй като всеки един техен въпрос се отклонявал по компетентност. По думите му премиерът го е страх лично от госпожа Нинова.

Левицата била с 46 депутати от няколко дни, но и герберите липсвали и били горе долу толкова. Червените са категорични, че целта била днес да се скрие Бойко Борисов. Положени било всички усилия той да се скрие от Корнелия Нинова.