Бойко Борисов не знае защо главният секретар на МВР е подал оставка. Не мога да коментирам нещо, което не зная, заяви пред медиите в Партийния дом лидерът на ГЕРБ.

Главният секретар е имал неговата подкрепа, бил е излъчен от Атанас Атанасов. От 3 години даже и познат нямам да питам, отговори той на въпроса какво се случва в Агенция "Митници". Според мен клановете, които са там, се бият там, заподозря Бойко Борисов. В последните седмици масово се сменяли хора, явно подплашени от случващото се там или отвън са им казали, че върви контрабанда, предполага Борисов. И в ДАНС нямал хора, стана ясно от думите му.

ДАНС влезе в Агенция "Митници"
Обновена

ДАНС влезе в Агенция "Митници"

Обискирани са жилището и кабинетът на шефката на Агенция" Митници" Петя Банкова, тя е сред седемте задържани

Припомняме една знакова реплика на Бойко Борисов от времето му на главен секретар на МВР, който пост заемаше от 2001 г., когато на въпрос - какво се случва в групировките ВИС и СИК, той отговори с "те си работят, те си знаят". Тогава на критиките в парламента към царското правителство, че мафиотските убийства следват едно след друго, Борисов откровено каза пред камерите, че "убийствата ще продължават".