Позитано 20 отвърна на хасковския удар, дошъл тази сутрин от депутата Делян Добрев към колежката му Елена Йончева. Според нея роднинско-приятелския кръг около гербера ползвал обществен ресурс.

Това не е лична битка срещу господин Добрев, а срещу схемата Хасково, обяви тя не брифинг в централата на партията. Не работя за български или чужди служби, увери Йончев и посочи също, че не е спала в резиденция на Цветан Василев, а в хотел в града.
Йончева категорично отрече обвиненията, които Делян Добрев хвърли срещу нея.

Кумгейт vs. Смолянгейт

Кумгейт vs. Смолянгейт

Елена Йончева срещу Делян Добрев, епизод 2

Според социалиста Атанас Зафиров пък Делян Добрев направил внушение, че Елена Йончева работи за мистериозни служби. Той попита дали премиерът Бойко Борисов е възложил дискредитация на Добрев чрез службите и Елена Йончева.

Пълна папка с данни по казуса Делян Добрев размаха Зафиров.

Зад госпожа Йончева стои цялата партия, подчерта той и се закани червените да доведат битката с паралелната държава до края.

Елена Йончева не се чувства палач при възхода на Добрев

Елена Йончева не се чувства палач при възхода на Добрев

Герберите по принцип заплашвали със съд, когато някой бръкнел в срамните им далавери

Жельо Бойчев захапа управляващите, че непрекъснато се задавал въпроса дали левицата има основание за този вот на недоверие. Той иска разсекретяване на доклада на ДАНС за работата на системата БАЦИС. Там се виждало как пари от акциз не влизат в хазната. Този доклад е на бюрото на премиера Бойко Борисов още от лятото на 2016, твърди Бойчев и категорично заяви, че корупцията ощетява всеки един български гражданин.