Снимка на торбичка, брандирана с име на политическа партия се разпространява в социалните мрежи. В торбичката има салам, лютеница, вафли и още нещо, окачена е самотно на вратата на селска ограда. Интересното е, че редица групи разпространяват само една и съща снимка, а различните вече са подигравка.

От коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България", чиято е и торбичката, заявяват, че зложелатели се опитват да дискредитират коалицията и определят разпространяващата се снимка като "поредната Борисовка".

Снимката е направена в квартал в Троян и се разпространява от тролове, общински служители от Община Тетевен, общински съветници от ГЕРБ Ловеч, кандидати за народни представители от "Възраждане", "Има такъв народ" и основно във фейсбук групи, известни с подкрепата си към ГЕРБ. От коалицията заявяват, че ако някой получи торбичка от тях трябва да е наясно, че в нея няма как да има каквото и да било освен промоционални материали. А останалото е нарушение на закона!

*мамба - Подигравка, гавра със спящо другарче по време на ученически лагер. Обикновено включва омазване с паста за зъби, обръщане на дюшека върху спящия на него или изнасяне на целия креват вън от стаята.