ДАНС е влязла в президентството. Тази информация оповести Антон Тодоров от ГЕРБ. От десет дни агенти на родното ФБР ровели заради липсата на допуск до класифицирана информация на началника на кабинета на президента Иво Христов.

По негова информация се унищожавали документи и истината щяла да излезе наяве съвсем скоро.

Тодоров обясни, че е сезирал ДКСИ, ДАНС и прокуратурата, че началникът на кабинета на президента Иво Христов борави със секретни документи без право на допуск. От ДКСИ му обяснили, че са възложили проверка на родното ФБР.

Генерал Радев не е приятел на истината, включи се и Антон Тодоров по темата с изтребителите, която се обсъжда в пленарна зала от депутатите. Той припомни, че генералът е писал "опорни точки" на екс премиера Пламен Орешарски в полза на единия доставчик.

Мачът свърши, атакува Тодоров и го нарече заклет лъжец, на когото това ще тежи на съвестта. Визионерът на нацията няма право да лъже, категоричен е депутатът от ГЕРБ.

Той обясни и как е бил мотивиран Румен Радев. С потупване по рамото, да не си помислите, че е взел 5 милиона лева, обърна се герберът към червените.