Да няма разделение в обществото. За това призова вицепремиерът Томислав Дончев, който не искал да пада ниско с коментар на нивото на червените.

Влизането в МС не става със засилване през Дондуков, захапа той. Оставката за нас никога не е била проблем, подчерта Дончев. Ако целта е за площадна демокрация, ние и за това имаме ресурс, посочи той.

Нинова поведе първомайски марш срещу бедността
Обновена

Нинова поведе първомайски марш срещу бедността

Нинова към Борисов: Отивайте си заедно със задкулисието

Вицепремиерът пое ангажимент към днес "дефилиращите" да се довършат всички транспортни коридори, за да се придвижват по-лесно за митинга на БСП. Томислав Дончев анализира и джедайската терминология на левицата. Трябвало да е ясно кои са тъмните и кои са светлите зони, както и кой е от светлата и тъмната страна.

Припомняме, на конференцията присъстваха и министърът на отбраната Красимир Каракачанов и финансовият министър Владислав Горанов.

Каракачанов кани Нинова на бира да се разберат като българи

Каракачанов кани Нинова на бира да се разберат като българи

Да спрем с байганьовското си поведение, иска военният министър

Каракачанов отправи покана към соцлидера Корнелия Нинова да се разберат на по чаша бира като българи. Той призова социалистите да не се държат като байганьовци.

Финансист номер едно пък изтъкна, че заради добрата фискална политика възбуждал патриотите за харчове в отбраната. Затова и не обръщал внимание на фалцетите на левицата.

Горанов възбуждал патриотите за повече харчове

Горанов възбуждал патриотите за повече харчове

ГЕРБ убедили българите, че заслужават управлението