С критики към програмата на кабинета ДПС атакува управляващите. Тази програма е поредното доказателство за хаос в държавата, заяви лидерът Мустафа Карадайъ.

"Ставаме свидетели на дейности в клуб по самодейност", убеден е той. Подигравка с цялата нация били действията на властта.

"Оставете театрото на театъра", поиска лидерът на ДПС. Така политика не се правела, възмути се той.

За Цветанов управленската програма е заявка за пълен мандат

За Цветанов управленската програма е заявка за пълен мандат

Призова всички законодатели да работят заедно

По повод управленската програма лидерът на ДПС каза, че ясно разписани мерки няма. Нямало сигурност - тупаник, отвличане виждат от партията в прилагането на законите. "Това ли ви е разбирането за сигурност", недоумява Мустафа Карадайъ.

Той критикува също управляващите и за строежа на НДК и за санирането.

Ако имаш килограм брашно, дай го на майстора, с тази българска поговорка лидерът на ДПС посъветва властта какво да прави.

ова нещо, наречено програма, по-скоро прилича на списък с добри намерения", критикува Карадайъ и допълни, че това не е програма за управление на страната, действало се на принципа "проба грешка".

Корнелия Нинова започва сезон на алтернативата

Корнелия Нинова започва сезон на алтернативата

Черно-белите учебници за бедни е цинизъм, смята лидерът на БСП

Карадайъ смята, че действията на кабинета са с цел запазване на коалицията в името на властта без да има полза за хората. По думите на политическия лидер скандалите с "Цанков камък" и АЕЦ "Белене" целили да заметат скандала с НДК, Калиакра и други.

Моделът "виновни са тези преди нас" вече няма място, категоричен е Мустафа Карадайъ, според него коалицията все повече губи позиции.

ДПС не иска страната да се отдръпва от европейските ценности на прага на председателството на ЕС. "Ние трябва да издигнем нормалността в парадигма на държавност", изтъкна лидерът на партията и настоя за нов тип мащабно мислене. "Време е за решителни действия", заяви Мустафа Карадайъ и настоя да не правим подмолно председателство. Връщането на нормалността в страната е абсолютно условие за успех, коментира още лидерът на ДПС.