"Воля" ще се убедят от аргументите на БСП дали да подкрепят вота на недоверие. Ако няма сериозни доводи за вота на недоверие, към днешна дата няма да го подкрепим, заяви Веселин Марешки в кулоарите на праламента. Представете си, че изкарат нещо реално, което има смисъл, тогава може да преосмилим решението си, обясни той.

От 3-4 дни колега от БСП казва, че ще изкарат толкова силни неща, че ще ни разплачат, обясни още Марешки, който е в очакване. "Слушах ги, не можаха да ме разплачат, разсмяха ме с целия цирк, който разиграха", скептичен остава обаче Веселин Марешки.

БСП внесе втория вот на недоверие

БСП внесе втория вот на недоверие

Той е за сферата на сигурността и МВР

ДПС ще подкрепи вота ба недоверие, внесен от БСП, стана ясно отново от думите на депутата Йордан Цовев. Той припомни, че ДПС е предложило тази тема на БСП още за януарския вот: "Имахме своите аргументи и времето показа, че сме били прави това да е тема, изтъкна той.

Според него участието на националистите във властта подкопава националната сигурност. Темата сигурност е актуална, радваме се, че БСП стигнаха до нея 6 месеца по-късно, коментира още депутатът от ДПС.

Ще гласуваме против кабинета, от първия ден сме против него и коалицията, посочи Йордан Цонев.