Шофьори се биха за пореден път в София. Инцидентът е станал на бул. „Тодор Александров”, съобщават от пресцентъра на МВР.

Сигналът в полицията в постъпил около 14.25 часа. Съобщавало се за спречкване между шофьорите на два леки автомобила, единият от които такси.

По първоначални данни свадата възникнала след засечка на булеварда. Последвала схватка, при която е пострадал 38-годишен мъж. Той е откаран в болница, като опасност за живота му няма.

Полицаите са арестували 47-годишния шофьор на таксито. Предстои да се изяснява съпричастността му към инцидента, уточняват от силовото ведомство.

По случая е образувано бързо производство.

По информация на БНР задържаните са двама – таксиджията и синът му, който пътувал в колата. Те нападнали другия шофьор.

Пострадалият е дал показания, като обяснил, че най-много е удрян от сина на таксиметровия шофьор. Побойникът е криминално проявен и се занимава с бокс.

Междувременно наш депутат съобщи във фейсбук за бой след инцидент на пътя на жълтите павета до бившия Партиен дом. Ударили се баничарка и бус.

„От тях излязоха две татуирани батки и се сбиха. На 50 м пред тях имаше блокиран периметър от НСО заради дипломатическо събитие, а на 50 м зад тях - блокиран периметър от Военна полиция заради гвардейската рота и оркестър за събитието. Това е зоната с най-гъсто видеонаблюдение в България. Няколко полицаи от КАТ буквално за секунди дотичаха. Батките продължиха да се бият, пресягайки се през униформените, а единият блъсна полицая, който се опитваше да го спре. И това пред погледите на половината въоръжени сили и един куп дипломати. Истинска битова свада. Не мутри с джипове и бронежилетки, а шкембелии с баничарки...”, написа народният представител.