От ГЕРБ мълниеносно отговориха на брифинга на социалиститеТома Биков определи твърденията на лидера на социалистите като неверни.

Корнелия Нинова реабилитира приватизацията като процес, изтъкна Тома Биков на извънреден брифинг в централата на партията. БСП в продължение на години твърдеше, че приватизацията е криминална, припомни той. Според него обаче явно за Нинова най-чистата сделка била за "Техноимпекс".

Тома Биков използва нейния собствен призив - който има някакви сигнали да ги даде в прокуратурата. Нито един сигнал не е внесен от моралната милиция на Позитано, заяви герберът.

Корнелия Нинова пита кой лъже и къде е господин Борисов

Корнелия Нинова пита кой лъже и къде е господин Борисов

Тя е готова да я разследват, но иска това и за останалите лидери

Антон Тодоров отново атакува сделката, като заяви, че е приватизирано многомилионно дружество за жълти стотинки. Голяма част било присвоено чрез пряко договаряне. Нинова станала акционер с 33% в дружеството.

От партията представиха и документи. Сделката е осъществена с компенсаторни бонове.

Тази сделка вони от всякъде, подчерта Антон Тодоров. Той е готов да седне на една маса с Нинова и "документ срещу документ". Думите на Нинова не струват въздуха, който тя раздвижва, докато говори, категоричен е Тодоров.

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов посочи от своя страна, че цял ден бил на разположение на соцводача да обсъдят ревизия на приватизацията.
"Аз не съм държал срещата да е лична", изтъкна той. Кирилов не приема личните нападки, идващи от Позитано към герберите.