Да си кажем истината днес. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на критиките за приватизацията на "Техноимпекс".

На редовния брифинг на БСП на "Позитано" 20 тя представи документи, от които става ясно, че има прокурорска преписка от 1998 година. Следващата година - 1999 г., има документи от Върховна касационна прокуратура. През 2001 г. пак има документ от градската прокуратура за поредна проверка за приватизацията на "Техноимпекс".

80% от българите искат разследване на приватизацията

80% от българите искат разследване на приватизацията

Корупцията е основен проблем за българите

От КТ "Подкрепа" са подали сигнала срещу приватизацията на дружеството. Оказва се, че Корнелия Нинова разполага с писмото на главния прокурор, което той изпрати до герберите и благодарение на което те отправиха обвинения спрямо червената лидерка. Оказва се, че в писмото на Сотир Цацаров до ГЕРБ се посочва, че няма данни за закононарушения от страна на Нинова, стана ясно от думите й.

Затова и днес тя пита: "Кой лъже?".

ГЕРБ vs. Нинова: документ срещу документа

ГЕРБ vs. Нинова: документ срещу документа

ГЕРБ готови да обсъждат приватизацията на една маса със социалистите

Уважаеми ГЕРБ, защо лъжете за Корнелия Нинова и "Техноимпекс", ядоса се лидерът на червените.

Тя недоумява защо приватизацията се свързва само с нея и Техноимпекс и подчерта, че не е продавала държавно и общинско имущество. Нямам никакви зависимости, подчерта тя.

ГЕРБ очакват златния пръст на Нинова за давността при приватизацията

ГЕРБ очакват златния пръст на Нинова за давността при приватизацията

Предлагат промяна в Конституцията

Лъсна идеята на ГЕРБ за ревизията на прехода, коментира още Нинова и обясни, че според нея герберите не искали да стане ясна истината за прехода.

Соцлидерът настоя да се поставят на масата всички сделки от приватизацията и концесиите.

Къде е господин Борисов, попита тя. Патриотите мълчат, а Мустафа Карадайъ (лидерът на ДПС - б.р.) е в чужбина и не може да участва в лидерска среща за приватизацията, за каквато социалистката настояваше.

Къде изчезнахте яко дим бе, хора, попита Нинова партийните водачи.

Работодателите недоумяват от популизма на "десните" ГЕРБ за ревизия на приватизацията

Работодателите недоумяват от популизма на "десните" ГЕРБ за ревизия на приватизацията

Не очакват реални резултати от премахването на давността

Лидерът на БСП представи куп папки за невинността си. Корнелия Нинова заяви, че е готова да я разследват и се отказва от давност, но иска това и за останалите лидери - "За да види колко им стиска", както се изрази.

Искам истината, призова червеният водач. Тя опроверга твърденията, че живее в огромно жилище. Апартаментът й от 89 кв.м. е закупен на кредит, стана ясно от думите на Нинова.

Снимка 327440

Източник: пресцентър БСП