ГЕРБ и ПП-ДБ са двете страни на една и съща монета - след изборите ще се прегърнат и целунат отново уста в уста, ще се оженят, а от ДПС ще кумуват. Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов в декларация от трибуната на Партийния дом в последния работен ден на 49-то Народно събрание.

По думите му общото впечатление е, че 49-то НС трябва да си ходи. Много хора, които присъстват сега в парламента, трябва да си ходят. Толкова много скандали, лъжи, некоалиция, сглобка, която породи отвращение и ненужната промяна в Конституцията поставя унизително положение всички институции в България, обобщи Балабанов животът на парламента.

Според него се оказва, че Кирил Петков, Лена Бориславова, Никола Минчев са обвинени във фалшификация (визирайки случая по казуса "Да запазим Корал"- б.р.) и може би скоро ще излезе с решение да им се повдигне обвинение. Благодарение на ПП имаме 3 тунела над Шипка и пет моста над река Дунав. Всичко, до което се докоснаха ПП в политиката е фалшиво, смята Станислав Балабанов.

По думите му единственото истинско нещо в 49-то Народно събрание било мазното турско кафе на Делян Пеевски. Сбогом на 49-тия фалшив парламент и се надяваме в 50-тия парламент истината да победи, завърши Балабанов декларацията от името на парламентарна група.

Никола Минчев готов да съдейства на прокуратурата по казуса "Да запазим Корал"

Никола Минчев готов да съдейства на прокуратурата по казуса "Да запазим Корал"

Отрича да е участвал в отписването на Кирил Петков от дружеството