Ще изненадаме БСП. Хората виждат коя е партията, която работи в интерес на гражданите. Това коментира пред журналисти в Благоевград заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обясни, че от партията са готови с почти всички кандидати за кметски постове през изборите, които трябва да се проведат следващата година.

Цветан Цветанов ще проведе поредица от срещи с общинските ръководства на ГЕРБ в област Благоевград.

"Политиката на БСП за конфронтиране не е добра за страната, затова не е изненада, че социологически проучвания, направени по поръчка на ГЕРБ, ни дават преднина с над 4% пред БСП", отбеляза председателят на ПГ на ГЕРБ.

Цветанов оцени като положително кметуването на Атанас Камбитов в Благоевград. Градът видимо бил променил облика си в последните години.

Цветан Цветанов посочи, че в момента бежанският натиск по границата с Турция е нулев и изтъкна, че една от причините за това е непрекъснатият политически диалог и съвместни усилия между премиера Борисов, министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас и турския президент Реджеп Ердоган.
"Гаранция за стабилността и сигурността в региона е поставеният от Българското председателство акцент върху Западните Балкани. Това ще гарантира добра комуникация между правителствата, добри междусъседски отношения и разбирателство между хората", коментира Цветан Цветанов.