Отдавна не се коментира вариант с подаване на оставката на правителството, както и персонални смени на министри. Това заяви в Долна Митрополия вицепремиерът Красимир Каракачанов, цитиран от БНР.

Относно новосъздадената партия на Цветан Цветанов "Републиканци за България" той призна, че може би основателно създава някакви емоции в ГЕРБ.

Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един момент реши да прави нова партия, а и на всичкото отгоре да почне да критикува, включително периоди и неща, в които е участвал, няма как да не ги дразни, заяви Каракачанов.

Нямало логика Борисов да подава оставка, щял да опита да остане на власт

Нямало логика Борисов да подава оставка, щял да опита да остане на власт

Патова ситуация в страната виждат политолози

Според него обаче в политически план партията на Цветанов няма да промени нещо значително.

В Долна Митрополия вицепремиерът откри новата учебна година във Висшето военновъздушно училище "Георги Бенковски", възстановено беше възстановено от началото на тази година с решение на Народното събрание от 18 април 2019 г.

В първите два випуска на ВВВУ - випуск 2024 и випуск 2025, са приети 41 курсанти, от които 6 девойки. Те ще се обучават по 7 специализации.

Студенти в образователна квалификационна степен "Бакалавър" - редовна и задочна форма, ще се обучават в 4 специалности, а в задочна форма студенти ОКС "Магистър" ще надграждат знанията си също по 4 специалности. Професионалният сержантски колеж прие кадети по две специалности.

На днешната церемония командването на ВВВУ "Георги Бенковски" отличи и петима преподаватели.

Вместо "оставка", викайте "единство", призова Борисов

Вместо "оставка", викайте "единство", призова Борисов

Само обединена България може да върви напред, подчерта премиерът