Близо 1,2 милиона български избиратели, гласували за ГЕРБ и политическа партия "Продължаваме промяната" са измамени с решението за ротационен кабинет, взето от двете формации. Те са добре дошли при нас. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, цитиран от БНР.

Според него един бъдещ "американски" кабинет като този едва ли ще е дълготраен. Според него най-лошото е, че той се диктува отвън и не защитава българските интереси.

Това е добър вариант за нас действително, но е лош вариант за България, посочи Костадинов.

За мен е важно българският национален интерес да бъде защитен. Ако трябваше да избирам между това да има правителство, което да е добро за България и лошо за нас, защото едно такова добро правителство естествено, че няма да ни позволи ние да растем толкова бързо, щях да избера този вариант, повярвайте ми, и не го казвам от куртоазия, поясни той.

Лидерът на Възраждане изтъкна, че има много институции, в които мандатите са изтекли. ПП/ДБ и ГЕРБ правят правителство с идеята да разпределят и парцелират държавата помежду си, за да може да бетонират определени хора на определени позиции и когато ние започнем да управляваме, те да го играят "немци в тила", допълни той.

България вече е друга, категоричен е Костадинов. България се събужда, но след вчерашното крупно предателство - политическо предателство и национално предателство, техните собствени избиратели вече виждат какво се случва и смятам, че много бързо ще се преориентират. Добре дошли са във "Възраждане", каза още той.

ПП/ДБ ще плати сметката, а Борисов може и да ритне менчето

ПП/ДБ ще плати сметката, а Борисов може и да ритне менчето

Според Андрей Райчев Борисов е нямал план Б