Този парламент е с много кратък политически хоризонт. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в декларация от името на ПГ.

По думите му парламентът бил мъртво роден. Изключително трудно е състоянието на българския народ, притеснен е той. Хората не обръщали почти никакво внимание на случващото се в 48-то Народно събрание. Българското общество не вярва в бъдещето на страната, опасява се Костадинов.

Костадинов: Народното събрание може да произведе зомби кабинет

Костадинов: Народното събрание може да произведе зомби кабинет

Няма разлика между ПП и ГЕРБ според Костадинов

Той се обяви за финансова независимост на страната и атакува шаманите и грантаджиите. Костадин Костадинов захапа и пропагандата, която внушавала, че изборите били нещо страшно и скъпо. Пак някой решава вместо нас, опасява се лидерът на "Възраждане".

До края на това Народно събрание от партията щели да се борят за свободата и демокрацията. Ние искаме България да е свободна, независима и силна държава, подчерта той. Не искаме друг да решава вместо нас, допълни Костадинов. България се намира в процес на пълзяща окупация, предупреди лидерът на Възраждане. Никой не вярвал, че страната ще доживее следващите 10-15 години, а българският народ измира. От 11 януари партията започва инициативата за референдум за запазване на българския лев чрез събиране на подписи. Без свобода България няма да е държава, изтъкна Костадин Костадинов.

С 26 подписа от Възраждане и 24 от БСП сезираха КС за оръжието за Украйна

С 26 подписа от Възраждане и 24 от БСП сезираха КС за оръжието за Украйна

Искането решението на НС да бъде обявено за противоконстиционно е внесено в съда