ГЕРБ се ядосаха на Мая Манолова.

На брифинг в партийната централа Цветомир Паунов заяви, че има български съд, който ще отсъди има ли основание за касиране на вота. Според него обаче с нагнетяването на омраза трябвало да се спре.

Омразата и противопоставянето в политиката не водят до нищо добро, категоричен бе той.

Герберът е недоволен от непрестанното очерняне на опонента. Някои кандидати никога няма да влязат в нормално политическо отношение, изтъкна Паунов. Няма да допуснем да станем обект на политическо внушение, закани се още той.

С 14 класьора доказателства Манолова пита има ли кой да накаже изборната машина на ГЕРБ

С 14 класьора доказателства Манолова пита има ли кой да накаже изборната машина на ГЕРБ

Екзитполовете били използвани за политическа пропаганда

Паунов нападна Манолова, която непрекъснато сапунисвала и използвала различни перилни препарати, за да лъска своя имидж. От ГЕРБ прогнозираха, че с нейното поведение не я чака нищо добро в бъдещия й политически проект.

ГЕРБ ли беше виновен за купонната система и за всичко, което се е случило в държавата, недоумява той.

На тези избори не е имало автобус с двойно дъно, както при аферата Костинброд, за да се твърди, че вотът е подменен. През цялата кампания, по думите му са правени опити за дискредитиране.

Нормалното поведение е било загубилият да се обади и да поздрави победителя. За Цветомир Паунов победители и победени трябвало да работят заедно за доброто на хората.

Лорита Радева пък обясни, че в СИК броя на представителите на ГЕРБ и БСП е равен и няма как през протоколите да е манипулиран вотът. Според нея подобни твърдения са лъжливи и манипулативни.

Радева обвини кандидатът на БСП за районен кмет на "Искър" Борис Цветков, който също касира вота, че не познава улиците в района, който иска да управлява.