Марешки иска оставката на Каракачанов заради изтребителите. Кои са държавните приоритети, пита лидерът на Воля Веселин Марешки. Той отново скочи срещу покупката на нов тип боен самолет.

По думите му хората се борели с битовите си сметки. Народът иска социални плащания и здравеопазване, по мнението му. Марешки изчете водещите заглавия в медиите за последната година.

Сега е моментът да бъдем родолюбци и добри политици, смята той. Нямало новина за потенциална въздушна атака срещу нас и нямало нужда от самолети.

Марешки иска оставката на Каракачанов, защото не спазвал приоритетите на българските граждани. Депутатите да се обърнат към съвестта и избирателите си и да направят това, което е добре за народа.

Марешки скочи, че пенсиите излетели със самолетите на Каракачанов

Марешки скочи, че пенсиите излетели със самолетите на Каракачанов

Каракачанов бърка в джоба на всички българи

Припомняме, миналата седмица Каракачанов коментира, че Марешки разбира от лекарства и е по-добре да си пие хапчетата, а не да се занимава с българската армия.

Каракачанов обясни, че армията и темата за националната сигурност на Република България не са поле за евтин популизъм и призова Марешки да прояви чувство за национална отговорност по тази тема.

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов
Обновена

Марешки да си пие хапчетата, призова Каракачанов

Лидерът на "Воля" да не се занимава с неща, които не разбира