Местан да се извини. За това призова пред журналисти в парламента лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след интервю на лидера на ДОСТ.

Местан трябва да се извини са гафа, за голямата лъжа. Той е длъжен да се извини на стоте хиляди български граждани, които излъга и гласът им отиде напразно, призова Карадайъ.

На въпрос какъв е гафът на Местан, лидерът на ДПС отговори с думите: "Аз знам, че той знае, че не само аз, но и други, много други вече знаят".

Припомняме, че по-рано в телевизионно интервю лидерът на ДОСТ Лютви Местан обвини, че ДПС губи ускорено избирателите си. Местан е категоричен, че реалната тежест на ДОСТ е на парламентарно представена партия и ако изборите у нас са били честни, са щели да са в парламента. Той изтъкна, че изборите са се провели в нарушение на основния закон на България - ограничаване на правото на български граждани да влязат в страната и да гласуват.

ДПС не вижда европейско бъдеще с участието на патриотите

ДПС не вижда европейско бъдеще с участието на патриотите

Позицията на партията по споразумението била ясна

Местан трябва да се извини и на ДПС, и на всички партийни структури. Без ДПС никой нямаше да го знае, категоричен бе лидерът на формацията. Мустафа Карадайъ настоява Местан да се извини и на тези близо половин милион българи, които през години са гласували за каузата ДПС, а той консумирал партийна власт.

Той е длъжен да се извини за гафа, категоричен бе Карадайъ. Местан трябва да си намери и друго поприще