Извънредните парламентарни избори са най-доброто. Това заяви депутатът от ГЕРБ Кирил Ананиев преди бюджетна комисия в коментар за ситуацията в страната. Нека да изчакаме разговорите между четирите партии под ръководството на БСП и тогава ще разберем какво се случва, изтъкна той.

Съпартиецът му Александър Иванов е убеден, че преговарящите за правителство няма да намерят общ език. Ние считаме, че мандатът на този парламент е изчерпан, изтъкна той. Нямало разбирателство между партиите и продължавали да си чертаят червени линии. ГЕРБ недоумяват как като гарант за управлението се залагала личността на Бойко Рашков.

Припомняме ПП поискаха той да оглави КПКОНПИ. Като наблюдавам отстрани не виждам хубави неща, сподели и Йордан Цонев от ДПС. Според него след като един управленски модел се разпада, трябвало да се търси друг. Защо и кой развали управленския модел, недоумява той. Властта се разпаднала, защото една част от управляващите уж били мафия, а другите не.

Сега започват преговори между мафията и немафията, подчерта Цонев. Щеше да е интересно, ако беше театър, каза депутатът. Тъжно е, сподели той.

Експедитивен разговор на Асен Василев с БСП

Експедитивен разговор на Асен Василев с БСП

Започнаха преговорите за кабинет с третия мандат