Дни преди най-светлите Християнски празници - Цветница и Великден, Спорт Тото подарява още една възможност на любителите на лотарийните и тото игри, да се възползват и да не пропускат шанса си за добри печалби и още повече настроение. Българският спортен тотализатор открива нови точки за продажби в редица обекти на Inmedio, разположени в магазините Кауфланд.

Големият брой търговски локации, лесната и удобна достъпност са само част от причините за тази инициатива, замислена с единствената цел за по-добри и положителни резултати и по-доволни клиенти. По този начин се разширява и партньорството между Спорт Тото и Лагардер Травъл Ритейл - компанията, оперираща търговските марки Inmedio, Relay и 1Minute, както и търговската верига Кауфланд.

По време на официалната церемония, водена от Любомир Петров - изпълнителен директор на Български спортен тотализатор, Младен Йорданов - изпълнителен директор на Лагардер Травъл Ритейл България и Диана Костова- Ръководител Направление "Централно управление на недвижимостите" на Кауфланд България, символично бе отбелязано разрастването на съвместната дейност между компаниите на национално ниво. За доброто настроение се погрижи дългогодишния и очарователен водещ Део, който изненада присъстващите с вълнуващи подаръци от тотализатора.

И още интересни факти! Датата 22 април носи много символика - освен, че е Международен ден на Земята, тя се пада малко преди Цветница. Този хубав български празник винаги се празнува в шестата неделя от Великите пости, така че... защо пък и вие да не уцелите заветната "шестица от Тотото" именно в този ден? Това се е случило преди точно 10 години, когато един късметлия от Сливен печели натрупаната сума във второ теглене на играта Тото 2 - 6/49 - 3 271 062,92 лв. В наши дни пък прогнозният джакпот в същата тази игра към дата 25.04.2021 е с доста сходна стойност - 3 100 000 лв. А този чудесен факт е поредното доказателство, че тотализатора продължава да поддържа собствените си традиции - да раздава щедро на българите едни от най-грандиозните печалби в историята на числовите и лотарийни игри.

Пълен обзор на възможностите може да получите на адрес www.action.toto.bg