"Софиянци ще дадат отговора дали е избираема или не, но до момента тази кандидатура буди повече въпроси, отколкото отговори. Но да кажат имало ли е задкулисие, бил ли е къртица на Борисов в бТВ, подчинявал ли е новините на партийните цели на Борисов?".

Такъв въпрос зададе относно дългоочакваната и най-накрая обявена кандидатура на ГЕРБ за кмет на София - бившият вече журналист Антон Хекимян, лидерът на БСП Корнелия Нинова.

2/3 от новините в бившата медия на Хекимян били против опозицията и БПС, смята тя.

"Друг е въпросът дали там някъде там в манастирските килии не са се договорили и разпределили страна - за мен София, за теб Пловдив... Видяхте този модел на задкулисие, логично е да попитаме дали този модел няма да се пренесе и към общините. Та да отговаря Бойко", остра бе тя.

БСП иска още и изслушване на шефа на ДАНС по отношение на изгонването на тримата руски свещеници от България. "Има доста съмнения за това как това се случи. Ако тези хора са били шпиони, те са без дипломатически статут, те трябваше да бъдат задържани и съдени. Очевидно е, че нямат сериозни доказателства".

В ГЕРБ считали Хекимян за остър и прекалено критичен журналист

В ГЕРБ считали Хекимян за остър и прекалено критичен журналист

Отново Борисов не коментира, замести го Томислав Дончев