Абсолютно е основателно ветото на президента върху Закона за приватизацията. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Законът е абсолютно лобистки и обслужвал бизнес интереси, отсече тя. Законът е позорна страница в историята на парламента и мнозинството.

Президентско вето над промените в Закона за приватизация

Президентско вето над промените в Закона за приватизация

С поправките ще се преразгледат вече сключени приватизационни договори в ущърб на държавата и обществото

Единственият начин да не минат текстовете е да мине ветото на държавния глава. Ако ветото не мине, червените ще внесат жалба в КС. Освен това левицата иска извънредно заседание на НС по темата.

Тази седмица е последната на парламента преди ваканцията. И без волята на мнозинството червените ще свикат заседание, тъй като имат нужните подписи да съберат парламента в почивката.

И Борисов върна промените "Домусчиев"

И Борисов върна промените "Домусчиев"

Цели да отпаднат всички съмнения за лобизъм

Кризата с чумата отново предизвика червените да искат отговорност, защото действията на властта в началото не били законни. Затова Нинова сезира главния прокурор. 11 страници е сигналът на столетницата.

Цацаров е сезиран и за унищожаването на частна собственост без нужните документи, както и за нахлуването в частна собственост и изгонването им без съответната документация. Левицата е готова да сезира и европейските институции за действията на нашите власти по кризата с чумата.

ГЕРБ питат Нинова ръководи ли сценарий в Шарково
Обновена

ГЕРБ питат Нинова ръководи ли сценарий в Шарково

Имат видеодоказателство

За клипа, представен от ГЕРБ Нинова посочи, че ако е имало такова нещо, то трябва тя да бъде дадена на съответните институции. Освен това , по думите на лидера на БСП, хората, пуснали клипа сами опровергали герберите. Къде тези болни фантазии се развихриха до държавен преврат, изумена е Корнелия Нинова. Да отиват в ДАНС и прокуратурата, че с президента правим държавен преврат, призова още тя. Всеки може да си ражда каквито иска конспирации, посочи тя. Корнелия Нинова обеща да е до всеки онеправдан български гражданин, въпреки фантазиите и конспирациите.