Политиката е изкуство на възможното. Това заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров след срещата в централата на ГЕРБ.

Припомняме, че лидерите на партиите от коалицията "Обединени патриоти" - Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров, проведоха среща с Изпълнителното бюро на ГЕРБ. На срещата присъства и лидерът Бойко Борисов.

Стана ясно, че разговорите са били съвсем общи, честитили са си изборните резултати. Не са говорили за управленска програма, за състав на правителство и изобщо за бъдещото управление и участието на патриотите в него.

Тримата патриоти само честитили победата на Борисов
Обновена

Тримата патриоти само честитили победата на Борисов

Герберите се измъкнаха през страничния вход

Волен Сидеров коментира, че едно е какво искаш, а друго е какво е реалното. Ако има реална възможност да се върши нещо, да се свършат някои неща, тази възможност, трябва да я реализираме, допълни атакистът. Всеки трябва да направи компромис, ако е решил, че трябва да върши нещо, смята Сидеров. Според него няма много време за губене по преговори.

Атакистът е категоричен, че страната не трябва да стои в едно междувластие. Ако не станат нещата, се отива пак на избори, констатира още лидерът на националистите.

Ако политиците са консенсусни и са готови да се разберат, всеки със своите компромиси, тогава ще да се съкрати срокът за съставяне на правителство, допълни Волен Сидеров.