Патриотите доволни от миналия пленарен сезон. Искрен Веселинов похвали председателството, че вървяло блестящо. Патриотизмът не е една стагнирана идеология, смята патриотът. На ръководството на ЕС не трябвало да се гледа като състезание.

Патриотите са доволни от договора за добросъседство с Македония. Западните Балкани били за това да се размрази диалогът. България вече води независима политика, смята Веселинов.

Като успех на ОП отчете и дебата за Истанбулската конвенция. Той я определи като безумие, а спирането на ратификацията й било победа на здравия разум. Похвали Воля, че не се поддали на външния натиск и са ги подкрепили в тази кауза.

Марешки посочи лидерите в държавата - той и Борисов

Марешки посочи лидерите в държавата - той и Борисов

Къде е смелостта на президента Радев да представи своята алтернатива

ОП са сериозен коректив, смята патриотът. В групата нямало режисура. Не мислели за далавера, затова имало и спорове сред отделните формации в малката коалиция. За новия политически сезон патриотите готвят редица закони съобразно приоритетите им. Сред тях е Закон за българския книжовен език.

ОП не се отказват и от реформата в ТЕЛК. Веселинов критикува опозицията за черните окраски в изказването на Нинова. Иначе ОП продължавали да са антитеза на ДПС.

Карадайъ притеснен, че светът става опасен

Карадайъ притеснен, че светът става опасен

Иска нов модел на управлението и просветено движение напред и нагоре