Исканата от ДПС оставка на Валери Симеонов е поредната претоплена манджа. Това отговори националистът Павел Шопов на исканата от ДПС оставка на вицепремиера.

Волен Сидеров много хубаво каза от трибуната, че и сняг да завали, ще се иска оставката и ще се говори против Валери Симеонов, припомни Шопов. "Говори ли в момента Карадайъ ли беше, Харадайлъ ли, някакъв българомохамеданин от Борино, доколкото ми е известно, който е в ролята на етнически турчин? Говори ли ви отново за езика на омразата? Не може да не говори за езика на омразата, че по-голяма политика на омразата, действие на омразата от тази, която виждаме, че ДПС осъществява вече толкова десетилетия наред в България, има ли", анализира Шопов.

ДПС иска или оставката на Симеонов, или на целия кабинет

ДПС иска или оставката на Симеонов, или на целия кабинет

Пишат до евроинституциите за участието на националистите във властта

Шопов пита турският ли е езикът на любовта. "Да ги обичам ли тия, които имат най-голям принос за загробването на България и довеждането ѝ до този вид? На езика на любовта ли да говоря, когато говорим за управленията, в които участваше ДПС, за кръговете от фирми, за корупцията, която е емблематична точно за тази партия - за ДПС", продължи с реторичните въпроси Шопов.

Осъществяваме нашата програма целенасочено за сваляне на ДПС на една все по-ниска квота, до изчезването му, закани се още депутатът от Обединените патриоти.