Живко Коцев стана жертва на компроматна война. Това заяви пред БНТ Стоян Михалев от ПП-ДБ. Той цитира бившият вътрешен министър Иван Демерджиев, че настоящият главсек Кангалджиев е отговарял за каналите за мигранти.

ГЕРБ и ДПС през марионетката си Главчев са инсталирали този главен секретар, смята депутатът. Кангалджиев е държан на къса верижка, по думите му. Избирателно се вадят едни снимки и протоколи, по мнението му. За да не се използват службите като политически бухалки, те трябва да се реформират, категоричен бе Михалев и постави въпроса защо е отстранен зам.-шефа на ДАНС от ПП, а не човека на Пеевски.

Двама сиамски близнаци са завладели кръвоносната система на държавата ни, говоря за Пеевски и Борисов, подчерта депутатът. Те не искат да делят, защото искат да държат всичко на 100%, според Михалев.

ДПС имаха силно магнитна причина да участват, изтъкна той. В ГЕРБ имало хора на високо ниво, които си чакали реда да влязат в списъка Магнитски. Радев, Пеевски и Борисов се пазят гръб в гръб, заподозря депутатът.

Войната в МВР - кой ще организира изборите

Войната в МВР - кой ще организира изборите

Новият главен секретар на МВР е приближен на Калин Стоянов, според Петър Тодоров