Изборът не касае дали ще има боб и леща, а дали изобщо ще има ресторант. Това коментира пред БиТиВи депутатът от ПП Христо Петров - Ицо Хазарта. За него има два варианта, като и двата не му харесват. При единият не ни чака нищо добро, а във втория може все пак да се случи нещо добро.

В момента имаме царство в лицето на Румен Радев, по думите му, който си имал собствено МВР и служби, които се използват за подслушване на опоненти. Този вариант не ми харесва, сподели Петров.

Той не харесва и ГЕРБ. Зная какво представлява ГЕРБ, подчерта депутатът. Ние, целият български народ има съмнения към тази партия относно корупцията, по думите му. Към Мария Габриел обаче няма нито едно съмнение в нейната почтеност. ПП направили компромис, защото станало ясно, че тя не може да бъде командвана от Бойко Борисов, стана ясно от коментара му.

Папката на Денков изпълнена, но Радев не я приема днес

Папката на Денков изпълнена, но Радев не я приема днес

Президентът е във Варна и нямал намерение да променя програмата си на пожар

Ако не се изпълнява програмата на ПП, те няма да си причиняват съвместното управление. Това бързо щяло да стане ясно, смята Христо Петров. В момента обществото било подложено на психологическа атака за прегръдка с ГЕРБ и ДПС.

Христо Петров не вярва, че скоро ще се стигне до гласуване за снемане на имунитета на лидера на ГЕРБ.

ГЕРБ не са в коалиция с ПП/ДБ, само подкрепят втория мандат, за да няма хаос

ГЕРБ не са в коалиция с ПП/ДБ, само подкрепят втория мандат, за да няма хаос

А с ДПС разговаряли само за конституционните промени