От ПП "Възраждане" искат да спечелят властта в България, за да възродят семейните ценности и нормалността в демографската политика.

На пресконференция в БТА Николай Дренчев, организационен секретар на ПП "Възраждане" обясни, че тенденцията за чудовищният демографски срив е катастрофална. Причините затова са свързани с икономиката, настискът върху обществото, харченето на обществени ресурси, които не са в полза на обществото, токсичните вещества и аката, която се провежда на ниво съзнание.

Той припомни, че през 2017 г., от партията са пояснили какво трябва да се направи, за да се премине от демографски колапс в демографски възход.

"Не трябва нищо да се измисля, а трябва да има воля, за да се направи каквото и да е, за да бъдат решени проблемите", стана ясно от думите му.

Дренчев допълни, че през цялото време след сформирането на правителството, заедно с коалиционните си партньори от Обединени патриоти (ОП), са откраднали пари от еврофондовете и не са направили нищо за решаване проблема с демографската криза. Той иска да се възродят семейните ценности.

Разрешаването на проблема, според него, е свързан със самите нас като хора и общество.

Според партията най-страшният проблем пред страната е обезлюдяването на населението, което може да доведе до срив на всички държавни системи - от пенсионната до отбранителната, включително на индустрията и потреблението.

Политическият, икономичеки и културен елит са причина за унищожаване на българското население, изтъкна Дренчев и допълни, че е нормално традиционното българско семейство да вярва в християнските ценности.

"Ще се борим за връщането на нормалността, защото това ще бъде билетът ни за завръщане в бъдещето", отбеляза организационният секретар на партията.

За постигането на уравновесен елит в страната от ПП "Възраждане" искат да спечелят властта в България и да възродят семейните ценности и нормалността в демографската политика.

На свой ред Ивайло Антов, отговорник за кампанията "Възраждане на семейните ценности" допълни, че от партията доста добре разбират процесите в България, Европа и света. Благодарение на интелектуалците в партията, всички могат да си вземат поука от тях, защото имат доста добро разбиране за проблемите в България, обясни той и добави, че от партията се противопоставят на унищожаването на демографията в страната.

Те искат възраждане на брака като институция, възпитаване на децата в духа на християнските ценности и в духа на българското образование.