Сайтът на президентската двойка Първанов-Марин бележи връх в посещенията, така както и блога на десния вицепрезидентски кандидат Юлиана Николова, който е пълен с разпалени интернетаджии, които споделят размисли и мисли помежду си.

Предизборните щабове на двете кандидат-президентски двойки са горди с постиженията им в мрежата.

В интернет страницата на Първанов-Марин, който беше пуснат, малко след старта на президентската кампания има регистрирани повече от 300 хиляди посещения от страната и чужбина, посетителите могат да открият подробна информация за дейността на президента и вицепрезидента през техния първи мандат, както и подробности за програмата на Георги Първанов и Ангел Марин в хода на президентската кампания.

Най-голям брой посетители до момента е отбелязан на 9 октомври, когато посещения в сайта са били почти 35 хиляди.

Посещения в сайта са регистрирани от цял свят, като най-много те са от САЩ, Великобритания, Канада, Германия, Швеция, Франция, Италия, Гърция, Норвегия, Румъния, Холандия, Албания, Испания, Чехия, Словакия, Македония.

Все повече политици в развитите демокрации имат блогове, на които си общуват неформално с избирателите си. Очевидно възможността за подобно общуване е вдъхновила и Юлиана Николова, кандидат за вицепрезидент на десницата.

Може би най-освежаващото са снимките, които доста се различават от плакатните портрети.
Васил Гарнизов, главният координатор на кампанията, беше заявил, че кандидатите няма да орат и да берат грозде, но, поне ако се съди от снимките в блога на Николова, тя доста се забавлява с посещенията си в кравеферми и изложби на породисти бикове.

От нейния блог човек може да разбере какво е да си вътре в една предизборна кампания, коментират от щаба на Беронов-Николова.