Никога не съм се замислял колко дълго ще оцелее правителството, но не вярвах, че ще се стигне дотук и държавата да бъде вкарана в хаос от "Има такъв народ".

Радостин Василев няма да е министър в кабинет на ИТН, ГЕРБ и ДПС

Радостин Василев няма да е министър в кабинет на ИТН, ГЕРБ и ДПС

Неговото бъдеще е непълно неясно в политиката и не знае какво ще прави

Това заяви бившият депутат от ИТН, спортен министър в оставка и понастоящем независим народен представител Радостин Василев пред журналисти в парламента след вота на недоверие към правителството.

Надявах се на съвестта на депутатите, но до това не се стигна, защото има по-силни сили, които управляват парламента, посочи Василев.

Василев увери обаче, че няма връщане назад за него отново в ИТН. Той не готви създаването на нова политическа партия, а ако го направи щял да го обяви публично.

Той не знае дали ще е в листите на Продължаваме промяната (ПП) на едни евентуални предсрочни избори. Василев не е формирал становище какво ще прави оттук нататък, като не е получавал покана от ПП, за да стане част от тях.

ИТН, ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" свалиха кабинета Петков

ИТН, ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" свалиха кабинета Петков

Петков събра до 116 гласа

Според него по-скоро страната отива към нови предсрочни парламентарни избори.

Припомняме, че вчера Василев обяви, че няма да е министър в кабинет на ИТН, ГЕРБ и ДПС, "Продължаваме промяната" нищо не са му предлагали.

Неговото бъдеще е непълно неясно в политиката и не знае какво ще прави.

Той обяви, че смята, че правителството има по-добро бъдеще, отколкото коалицията с ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН.