Бойко Рашков бил ли е на лов в петък с банкера на ДПС Фуат Гювен? Това попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Симеоновград, съобщават от "24 часа".

Бившият премиер беше там, за да се срещне с кмета на града Милена Рангелова, чиито син и съпруг преди дни бяха задържани и впоследствие освободени при акция срещу купуването на гласове.

"Помните ли безмитните магазини, бензиностанции - техен собственик беше Фуат Гювен. Били ли са на лов в Ракитово с Бойко Рашков в петък? Какво ги е сближило преди 20 години?", запита Борисов и посочи, че банкерът на ДПС се събира със служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

"Цигов чарк"-гейт: ГЕРБ и ДПС бистрили бъдеща коалиция на тайна среща, заяви Рашков

"Цигов чарк"-гейт: ГЕРБ и ДПС бистрили бъдеща коалиция на тайна среща, заяви Рашков

Срещата се провела в къщата на "известен лекар, собственик на частна болница"

Борисов отново отрече обвиненията на вътрешният министър, че има банка и го призова да каже коя е банката, през която са "прекарвани парите", за да може да го осъди.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че във вторник - 9 ноември, ще заведе дело заради обвиненията на Рашков.

По повод думите на Рашков, че ГЕРБ и ДПС са се срещали в Цигов чарк, Борисов подчерта, че нито той, нито неговите заместници са оторизирали когото и да е да говори с която и да е партия.

Припомняме, в петък вътрешният министър обяви, че тайна среща на ръководни фактори на ГЕРБ и ДПС се е провела преди дни в курорта "Цигов чарк". Според него на нея се е говорило за коалиционно управление след изборите между ГЕРБ, ДПС и една лява формация.

"Софиямед": Тиков не се занимава с политика, не е бил домакин на среща в "Цигов чарк"

"Софиямед": Тиков не се занимава с политика, не е бил домакин на среща в "Цигов чарк"

След като днес Бойко Рашков изнесе информация ГЕРБ и ДПС бистрили бъдеща коалиция на тайна среща