Лидерът на АБВ определи като вулгарна простащина удължаването на извънредната епидемична обстановка. Кирил Ананиев спекулирал с данните, според него. От АБВ представиха статистика на заразените за май и юни. През май процентът на положителни проби е 3,10%, а през юни -3,56%.

От АБВ са недоволни с манипулирането на общественото съзнание. Това е нещо, което убива икономиката ни, недоволен е Румен Петков. За него премиерът Бойко Борисов е виновен за съсипията на туризма. Прави се целенасочено внушение, че някой се грижи за нас, изтъкна лидерът на АБВ.

Борисов да си изчисти спалнята и да си измие очите, съветва той. Петков установил, че няколко директори на болници разбрали по време на пандемията, че трябвало да си мият ръцете, а той от майка си научил този хигиенен навик. Един от медиците, които ни заливали през медиите с информация за развитието на коронавируса, пък трябвало да де научи да си мие и косата. Но Петков предположи, че този човек бил традиционалист - "Дядо му е казал, че трябва да се къпе в събота и той се къпе само в събота". Шайка негодници тероризират народа според него.

Борисов: Видяха, че с избори не могат да ме бият, и започнаха компромати по учебника на КГБ

Борисов: Видяха, че с избори не могат да ме бият, и започнаха компромати по учебника на КГБ

Борисов вече ще спи с пистолет: Целта е да ме смачкат психически, а след това ще ни посегнат и физически

Той нападна и директора на ВМА, обяснявайки, че "дебил и изрод е шеф на болница" и обяснявал на хората, че ще има трупове по Цветница и Великден. Трупове по Цветница нема, трупове на Великден нема, критикува лидерът на АБВ. Той чувство за вина няма, посочи с укор към Мутафчийски Румен Петков, който е възмутен и че нямаме истинска статистика колко са смъртните случаи от коронавирус. Всеки смъртен случай се води като коронавирус, според него.

Лидерът на АБВ коментира "спалнята на нашия човек". За снимките от спалнята той предположи, че "скъпи, близки хора, които са му били на гости са го снимали". Петков дори предположи, че снимките са правени от две гостенки и НСО са били освободени да бдят над премиера. Едната трябвало да гарантира на другата гостенка, че Борисов няма да се качи и тя ще може да снима, без да я хванат. Той знае кои са гостенките, изтъкна Румен Петков.

Защо ДАНС не следи кюлчетата със злато, недоумява той. Кюлчетата имали номера и можели да се проследят. 500-евровите банкноти отдавна не са в употреба в ЕС.

Изумително е, че никой не се интересува от къде са кюлчетата и парите, а се притесняваме как нанка баце, възмутен е лидерът на АБВ. Снимките са правени на няколко пъти според Румен Петков.

Президентът и НСО дължали отговори за снимките от спалнята на премиера

Президентът и НСО дължали отговори за снимките от спалнята на премиера

Това мнение изрази депутатът от ГЕРБ Мануил Манев